Dit is een tekst met class “Intro”. Deze class kun je gebruiken om op vervolgpagina’s een intro-alinea als “lead” op te maken. De class wordt ook gebruikt voor de teksten op de homepage.

H1 Lorem ipsum dolor sit amet

De reguliere H1 is donkerblauw. Kop H5 en H6 hebben precies dezelfde grootte, dikte, enz. en zijn respectievelijk blauw en oranje (H5 is dus visueel gelijk aan H1). Dit is gedaan voor de homepage. Daarop staan verschillende koppen in die grootte, maar meerdere koppen in H1 op één pagina is SEO-wise niet zo handig. Omdat H1, H5 en H6 normaalgesproken altijd bovenin een pagina of sectie staan, zit er nauwelijks witruimte boven.

H2 Donec quis nulla ornare odio posuere fermen

De H2 is donkerblauw en heeft een vrij forse bovenmarge zodat er redelijk wat wit tussen alinea’s met deze kop zit.

H3 Pellentesque habitant morbi tristique

Voor kleinere tussenkopjes.

H4 Quisque cursus purus lacus dictum

De H4 is misbruikt voor de opmaak van tekst in de lichtgrijze footer-content die per pagina kan worden ingesteld. Het mooiste is om de tekst dan ook nog even handmatig cursief te maken.

H5 Quisque tristique lorem in blandit ullamcorper

Bedoeld voor grote koppen met uiterlijk van H1.

H6 Vestibulum venenatis lorem vel convallis bibendum

Bedoeld voor grote koppen met uiterlijk van H1, maar dan oranje.

icon-chat

icon-mail

icon-skype

Disclaimer | Privacy | Copyright 2014

var __lc = {}; __lc.license = 3746271; __lc.group = 6; (function() { var lc = document.createElement('script'); lc.type = 'text/javascript'; lc.async = true; lc.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.livechatinc.com/tracking.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(lc, s); })();